De Rozario geopend in monumentale Villa Prinzen

Sterrenrestaurant De Rozario is officieel geopend in het nieuwe pand op de Markt in het centrum van Helmond. Het voormalige Villa Prinzen vormt het nieuwe onderkomen van chef Jermaine de Rozario.

Een aantal maanden geleden kondigde Jermaine de Rozario de verhuizing naar Villa Prinzen al aan en sinds donderdag kan iedereen dan ook echt naar zijn sterrenrestaurant gaan. Na vier jaar op de Steenweg te hebben gezeten is dan de overstap naar de Markt, waar al maanden naar uitgekeken werd, een feit. Het was nog wel even spannend want de dag voor de opening stonden ze nog tussen de dozen en waren de elektriciens nog bezig om alles op orde te krijgen. Maar dat is allemaal goed gekomen en de opening kon gewoon doorgaan.

Opening De Rozario later door corona

De planning was eigenlijk om begin dit jaar al op de nieuwe locatie open te gaan, maar die doelstelling kon niet gehaald worden door de coronacrisis. Eigenaresse Virginia Rhoe is blij dat ze nu eindelijk open zijn. “Gisteren zaten we al helemaal vol, het team heeft fantastisch werk geleverd om alles op tijd af te kunnen krijgen en ook gisteren is dankzij iedereen ontzettend goed verlopen. ”

Restaurant De Rozario is vijf dagen in de week geopend. Alleen op dinsdag en woensdag is het restaurant dicht maar van donderdag t/m maandag kan er tussen 12.00 uur en 14.00 uur geluncht worden in het restaurant en tussen 18.00 uur tot 21.00 uur diner.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Frits v. Thiel Reply

    Hopelijk zijn de prijzen acceptabel.
    Gaan we zeker proberen.
    Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.