• verborgen kracht

In het kader van ‘verborgen kracht’ van vrouwen werd er een inspirerende avond voor vrouwen uit Helmond georganiseerd: Woman’s Night Out. Met het initiatief wil gastvrouw Jarmin Rollins haar steentje bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de vrouwen in onze maatschappij.

Met elke keer een andere thema dat centraal staat, is Woman’s Nigth Out’ een avond vol diepgang, hapjes, drankjes, gezelligheid, live music en dans.
Thema en boodschap van deze editie was: ‘Ik ben waardevol.’

De maandelijkse Woman’s Night Out staat in het teken van; ‘verbinding, inspireren en geïnspireerd worden en het (her)ontdekken van je innerlijke kracht en wijsheid’.

Een prachtige tiara die symbool stond voor de kracht en schoonheid  lieten de vrouwen letterlijk en figuurlijk stralen. “Er schuilt een echte koningin in elke vrouw. Maar soms  zit zij bijvoorbeeld onder: onzekerheid, angst, onderdrukking en vernedering verscholen. Een spiegel, krachtige woorden, affirmaties en gezegden gaven de aanwezigen (inclusief mezelf) stof tot nadenken.”
De vrouwen die ieder voor zichzelf tot hun eigen inzichten en openbaringen zijn gekomen, zijn daarom deze avond gekroond tot de sterke en waardevolle Queens die zij in werkelijkheid zijn. De ‘verborgen kracht’ van vrouwen.

Onder begeleiding van voice coach Lynieve Austin kwam de avond muzikaal tot een einde. Verlicht, trots en geïnspireerd verlieten alle vrouwen aan het einde van de avond de Spiegelzaal van de WestWijzer.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Nora Leipzig

Nora Leipzig Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *