Deelnemers gezocht ‘Gezelligste optocht van het zuiden’ in Mierlo-Hout

Onder het motto ‘net niet de grootste, zeker wel de gezelligste van het zuiden’ trekt zaterdag 18 februari de carnavalsoptocht door Mierlo-Hout. De inschrijving voor de optocht is inmiddels geopend. Aanmelden kan alleen via optocht@kluppels.nl

Alle creaties worden gekeurd. Zogenaamde ‘zuipwagens’ krijgen geen startnummer en kunnen dus niet deelnemen aan onze optocht. De organisatie is in handen van Stichting Buitengebeuren Mierlo-Hout.

Route

Alle individuen, paren, kleine en grote groepen en wagens worden in de buurt van industrieterrein Houtsdonk opgesteld. Vanaf daar trekt de stoet door de Houtse Parallelweg en de Hoofdstraat. Ter hoogte van de Windmolenstraat wordt de optocht ontbonden.

Meedoen?

Dat kan! Deelnemers kunnen zich inschrijven in één van de volgende categorieën:

  • Individueel
  • Paren
  • Groep klein (tot 10 personen)
  • Groep groot (vanaf 10 personen)
  • Wagen

Wil je je aanmelden met je wagen, groep, individu of je maatje? Dat kan! Stuur dan een mail naar optocht@kluppels.nl. Er is geen inschrijvingsavond in de Geseldonk.

Helmondse Lichtjes Parade

Meedoen met de Helmondse Lichtjes Parade kan ook! Op zaterdag 25 maart trekt de parade met prachtige verlichte creaties door de Houtse straten. Dit jaar gratis entree, en voor alle kinderen een kleine attentie. Aanmelden kan via www.helmondselichtjesparade.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Houtse Kluppels

Carnaval organiseren voor iedereen in Mierlo-Hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.