Delphie Meeuws winnares wisseltrofee Vrienden van het Gilde

Dat Delphie Meeuws bedreven was in het synchroonzwemmen (Europees kampioen) was vorige week tijdens wedstrijden in Rome al duidelijk maar dat ze ook bedreven was in het gildeschieten was tot op zondag onbekend!

Als Vriend(in) van het Gilde deed ze ook mee met de schietwedstrijd om de wisseltrofee waar jaarlijks bij de relatie dag Vrienden van ’t Gilde van gilde St. Antonius Abt om wordt gestreden. Dit jaar onder regenachtige omstandigheden, hetgeen de relatiedag niet verstoorde (!). Er streden zo’n 30-tal vrienden en vriendinnen om de eeuwige roem en natuurlijk de wisseltrofee. Na zo’n 150 schoten viel de houten vogel van z’n sokkel en was Delphie Meeuws de gelukkige winnares en kreeg zij de bloemen, wisseltrofee en een lekker drankje.

Zoals gezegd kon de regen de relatiedag Vrienden van ’t Gilde niet verstoren en werd op bekende bourgondische wijze de jaarlijkse dag gevierd! Gilde St. Antonius Abt dankt de Vrienden voor de geweldige steun die zij jaarlijks van hen mogen ontvangen. Dank hiervoor!

Ook geïnteresseerd om Vriend van ’t Gilde te worden ? Neem gerust even contact op met een van de gildeleden of bel. 06-10719402. ’t Gilde leeft op ‘t Hout

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Elma Bogers Janssen Reply

    Delphie. Van harte gefeliciteerd met deze titel. Dit wordt jouw jaar. Geniet ervan👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.