Op woensdag 3 mei onthulde Piep van de Bieb het derde verhaal in De Verhalenspeeltuin in het Geukerspark in Helmond.

Vanaf vandaag is het derde avontuur van Piep te beluisteren. In het verhaal ‘Piep in het web’ raakt Piep verstrikt in het speeltoestel van de spin. Hoe dat afloopt, kun je zelf gaan beluisteren. Maar dat het spannend wordt, is wel zeker!

Niet alleen Piep van de Bieb was aanwezig. Ook Mad Science was in het park te vinden. Kinderen konden namelijk na het verhaal zelf spinnenslijm maken met behulp van de drie aanwezige professoren.

De Verhalenspeeltuin ligt tegenover de Bibliotheek Helmond-Peel aan de Watermolenwal 11. Een speel- en ontdekplek voor alle kinderen, midden in de stad! Voor iedereen gratis toegankelijk om avonturen te beleven. Waarin je kunt klimmen en klauteren, maar ook naar verhalen kunt luisteren. Door met je telefoon QR-codes te scannen die in het park staan, kan iedereen meeluisteren en meekijken.

Er is ook een leuk doe-boekje gemaakt met allerlei opdrachten en spelletjes die je in het park kunt doen en proberen. Deze boekjes krijg je gratis in de bibliotheek.

Meer informatie over De Verhalenspeeltuin en de ‘Doeboekjes’ vind je op bibliotheekhelmondpeel.nl/jeugd-en-jongeren/verhalenspeeltuin

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *