Detailhandelsbijeenkomst bij Rabobank Helmond Peel Noord

Het zijn uitdagende tijden voor ondernemend Nederland. Daarom heeft Wijkmanagement Helmond een mooi programma samengesteld voor een informatieve Detailhandelsavond op maandag 17 oktober, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en bijgepraat worden door experts.

Er is volop ruimte om vragen te stellen. Na afloop is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en drankje na te praten. Rabobank Helmond Peel Noord heeft hiervoor haar auditorium beschikbaar gesteld. Omdat ondernemers weinig tijd hebben, is er voorafgaand aan de bijeenkomst de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Uiteraard is deelname kosteloos.

Programma:

Inloop: 18.00-18.45 uur Soep met broodjes

Aanvang programma 18.45 uur Kort welkomstwoord voorzitter Ad Klaasen

18.50 uur Peter van Heerde (Sectormanager Retail Rabobank) Ontwikkelingen in de markt

19.25 uur Immanuel Geesing (Indusym) Verduurzamen van je onderneming en subsidiemogelijkheden 20.00 uur Korte pauze 20.10 uur Elly van Wattingen (KvK) Digitalisering in de Retail en de subsidiemogelijkheden

20.45 uur Aansluitend netwerkborrel

Aanmelden

Detaillisten zijn van harte welkom op deze speciale avond. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@wijkmanagementhelmond.nl Vermeld in de e-mail je bedrijfsnaam, je naam, aantal personen (maximaal 2) en of je wel/niet gebruik maakt van de maaltijd.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *