Dickensnight Brandevoort gaat dit jaar weer niet door

Dickensnight Brandevoort 2021 gaat niet door. De organisatie heeft het vervelende besluit moeten nemen na de laatste corona persconferentie.  “We  hebben helaas moeten constateren dat het voor ons niet meer mogelijk is het evenement te organiseren zoals wij dit graag voor ogen hebben. We waren gestart met de wedstrijd maar moeten helaas afhaken.”

Volgens het bestuur was het al een hele klus om de organisatie weer op te pakken. Het werd erg spannend gezien de korte tijd die er nog was. “Los nog eens van de praktische uitdagingen die bij dit evenement horen, vinden wij dat Dickensnight Brandevoort een sfeer dient te hebben die momenteel niet past met de maatregelen.”

“Voor alle duidelijkheid; wij als bestuur balen hier enorm van en vinden het erg jammer en vooral heel vervelend. Dit vinden wij ook erg jammer en vervelend voor u! Zeker als u ook, net als wij, vol in de voorbereiding bent gegaan voor of zich heel erg verheugd heeft op dit fantastische evenement”, meldt het bestuur op de website. 

Het bestuur wil ondanks alles begin 2022 weer met frisse moed aan de slag om Dickensnight Brandevoort toch weer gestalte te geven. “Wellicht nieuw, wellicht anders … maar altijd Dickens, altijd gezellig, altijd mooi, altijd sfeervol en altijd voor u de enthousiaste fans van ons mooie evenement.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *