Diede en Desray bezoeken Dit is Helmond Radio

Aanstaande vrijdag 1 december hebben Aaron Dijsselbloem en Dirk Norg maar liefst 2 grote namen in hun radioprogramma bij Dit Is Helmond Radio; de zangeressen Diede en Desray.

De twee gasten van Aaron en Dirk zijn zangeressen Diede en Desray. Geen onbekenden in de muziekwereld. Allereerst schuift Diede van den Heuvel aan. Diede deed mee aan “K2 Zoekt K3”. Ze won niet, maar eindigde wel in de finale. Daarna mocht zij Hanne vervangen bij de optredens van K3 gedurende Hanne’s zwangerschap. Diede timmert ook aan de weg als solo-zangeres.

In het tweede uur zal een interview worden uitgezonden met zangeres Desray, frontvrouw van de populaire band ‘2 Brothers On The 4th Floor’. Het betreft een 42 minuten durende special, met hoogtepunten uit de 2 Brothers-tijd, maar ook liedjes van haar nieuwste soloalbum. Het boek “Dreams To Survive”, dat onlangs verscheen, is de kers op de spreekwoordelijke taart.

Het programma Aaron D. On Air XL start vrijdag 1 december om 15:00 uur en is live te volgen via 107.2 FM en via ditishelmond.nl

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Noor Withaar

Noor Withaar, stagiaire Koning Willem 1 College.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *