Dier van de week Ammi

Dier van de week Ammi (anderhalf jaar) heeft een kleur die we schildpad noemen. Wat Ammi bijzonder maakt, zijn de goudkleurige vlekjes aan de achterzijde. Apart en beeldschoon. Daarnaast is ze ook bijzonder lief en aanhankelijk. Ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Ze komt op schoot maar is zo druk bezig met kopjes geven dat ze vergeet te gaan liggen. Als ze niet kroelt, speelt Ammi. Hengeltjes, muisjes, alles heeft haar interesse.

Ammi heeft een hartruisje, waarvoor ze medicatie krijgt. Uit haar hartecho blijkt dat ze hier prima op reageert. Haar medicatie kan nu zelfs gereduceerd worden tot een half pilletje per dag. Toediening is supergemakkelijk: doe het pilletje in een bolletje mousse of een ander lekkernijtje, dan merkt ze er niks van. Hap, slik, weg!

Ammi is zó lief, ze verdient gewoon een thuis. Is er iemand die haar een goed verzorgde toekomst wil bieden?

Voor meer foto’s van het Dier van de week Ammi, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/ammi-2102327/

Indien u meer informatie over Dier van de week Ammi wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.