Dier van de week: Anzar

Van blaasorkest tot basketballer: een nogal cryptische omschrijving van Anzar. Lees vooral verder.

De eerste dagen in het asiel zat ons Dier van de week verstopt achter zijn mandje naar ons te blazen. Na een paar maaltijden begon hij echter anders over ons te denken. Voor de vorm werd er nog geblazen, maar Anzar kwam ook naar voren om kopjes te geven. Eerst aan het voerbakje, dat hij natuurlijk erg op prijs stelde en daarna ook aan onze handen. Het blazen werd steeds meer achterwege gelaten.

Anzar deelt nu een verblijf met twee sociale katers en dat heeft wonderen voor zijn verdere ontwikkeling gedaan. Hij komt ons energiek begroeten, cirkelt rond benen als een haai rond een zwemmer en geeft fanatiek kopjes. Nou ja, kopjes? Zeg maar gerust kopstoten. Hij springt zowaar ervoor in de lucht, als een basketballer die een dunkshot maakt.

Anzar is een leuk streetwise jochie, dat in het begin wat angstig kan zijn. Met wat ervaring, een tuin en brokjes bent u verzekerd van talloze kopjes.

[Tekst en foto: Dierenambulance Helmond]

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op de website van Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan vragen wij je om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *