Dier van de Week Atelle

Wie ons op Facebook volgt, heeft Dier van de Week Atelle (1) al vaker langs zien komen. Toen ze gevonden werd, had ze een gebroken achterpoot. De dierenarts voorzag haar van een kleurige spalk, in zebraprint, panterprint of een fantasieprint van een sterrenhemel. Zo heeft Atelle een tijd een uiterst hip laarsje gehad. Het blijft altijd spannend als zo’n spalk eraf mag, maar Atelle’s breuk is gelukkig keurig genezen. Ze huppelt al weer vrolijk op vier pootjes rond.

Vrolijk is Atelle zeker. Ze is een lief, donzig poesje dat graag knuffelt. Nu alle pootjes het weer doen, speelt ze ook actief met een hengeltje of klimt op een krabmeubel om op ooghoogte en kopje te geven. Attelle zal niet luidkeels de aandacht opeisen, daar is ze te bescheiden voor. Maar je ziet haar genieten als ze die aandacht krijgt. Lief kroelkatje!

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Atelle, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/atelle-2200578/

Indien u meer informatie over Dier van de week Atelle wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: “https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.