Dier van de Week Baja

Wat heeft ze hard gewerkt, Dier van de Week Baja (2). Een heel nest kittens grootbrengen is niet niks. Daar wordt een poes hongerig van en dat is te merken aan Baja’s eetlust. Hele bergen brokjes verstouwt ze en dan is ze nog steeds smalletjes.

Nu haar kittens haar niet meer nodig hebben, kan Baja een beetje bijkomen. Ze is een tikje onzekere poes, die zich bij een blazende kamergenoot het liefst terugtrekt. Soms wil ze graag geaaid worden, een andere keer is een enkele aai over haar koppie voldoende. Een rustig, ervaren baasje kan haar helpen om net wat meer zelfvertrouwen te krijgen.

Baja heeft een hobby: voetballen met een pingpongbal. Enthousiast dribbelt ze ermee door haar kooi. Ze zou zo kunnen aansluiten bij de Oranje Leeuwinnen. Laat ze nou precies het juiste tenue hebben! Baja kijkt ernaar uit om weer buiten te kunnen trainen. Heeft u een veldje met clubhuis voor haar?

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Baja, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/baja-2200309/

Indien u meer informatie over Dier van de week Baja wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.