Dier van de Week Baschka

Alsof ze met nagellak aan de slag geweest is en daarbij een beetje uitgeschoten is: Dier van de Week Baschka (anderhalf) heeft keurige witte teentjes. Ze passen mooi bij haar lange witte snorharen.

Baschka is geen haantje de voorste en loopt in de buurt van andere katten op die teentjes. Ze is bescheiden, een beetje verlegen en treedt niet op de voorgrond. Ze houdt echter van mensen en aandacht, komt aaitjes halen en spint daarbij vrolijk. Ook spelen met een hengeltje vindt ze leuk, al laat ze andere katten hierbij voorgaan.

Baschka is een lieve poes, die in haar nieuwe thuis misschien wat wentijd nodig heeft. Kleine kinderen zijn waarschijnlijk te druk voor haar; grote, rustige kinderen zullen haar eerder liggen. Als ze dan ook weer naar buiten mag, doet u haar een groot plezier!

Voor meer foto’s van het Dier van de week Baschka, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/baschka-2201428/

Indien u meer informatie over Dier van de week Baschka wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Dier van de Week Baschka

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Ook nu het herfst is, krijgen we nog steeds veel kittens binnen. We kunnen nog steeds gastgezinnen gebruiken! We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.