Dier van de Week Beli

Aantr. beschaafde heer, gevestigde leeftijd, zkt ser. kennismaking voor rel. met onb. tijd, hv ontbijt, lunch, diner en zon. Ontmoet gedistingeerd Dier van de Week: Beli.

Deze grijze heer op leeftijd (12 jaar) zoekt een thuis waar hij van zijn rust kan genieten. Beli’s zilvergrijsgestreepte vacht verraadt wat Britse Kortharen in zijn familiestamboom. In die vacht zat bij binnenkomst een klit ter grootte van een flinke cavia: een teken dat hij zelf zijn vacht niet goed verzorgen kon. Beli blijkt artrose in zijn rug te hebben en krijgt hiervoor pijnstilling. Met de klit heeft de tondeuse korte metten gemaakt. Beli heeft dus hulp nodig bij zijn vachtverzorging. Hij wordt heel vrolijk als hij een borstel ziet en geniet overduidelijk van een borstelbeurt.

Beli’s miauw klinkt als een ‘croak’ van een reuzenkikker. Dit geluid klinkt meestal tegen etenstijd. Wat eten betreft, stelt hij weinig eisen, als het er maar is en uiteraard liefst in ruime porties. Zoekspelletjes met brokjes kunnen op veel enthousiasme rekenen.

Een afgezette tuin en een trapje naar de vensterbank zou Beli waarderen. In ruil kijkt hij je met zijn melancholieke blik begripvol aan als je hem bijpraat over jouw dag.

Indien je meer informatie over Dier van de week Beli wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *