Dier van de Week Bram

Kletskous, kwebbel, praatjesmaker: allemaal synoniemen voor iemand die houdt van zijn eigen stemgeluid. Zodra Dier van de Week Bram (1) je ziet, begint hij te kletsen. Je kunt een heel gesprek met hem voeren. Hij kan een miauw oprekken tot wel 7 lettergrepen. Wat een longen!

Was zijn hart maar zo fit als zijn longen. Bram heeft een verdikte hartwand met een lekkende hartklep. Momenteel krijgt hij 3 maanden lang een kwart hartpilletje per dag om te zien dit helpt. Zo ja, dan moet hij dit voor de rest van zijn negen levens slikken. Voor Bram is het geen punt, want dat pilletje wordt verstopt in een bolletje natvoer! Als de medicatie niet helpt, is zijn levensduur wat onzekerder, hoewel hij nog heel wat goede jaren voor zich heeft. Meer informatie hierover vind je op www.dierenambulancehelmond.nl.

Bram weet in ieder geval veel leven in een dag te proppen. Hij is dol op aandacht, knuffelen, spelen en nog meer aandacht. Wie Bram in huis haalt, krijgt meteen veel gezelligheid erbij!

Indien je meer informatie over Dier van de Week Bram wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.