Dier van de Week Como

Dier van de Week Como is 7 maanden oud en komt van ver. Niet in kilometers maar in herstel. Hij kwam als bang kitten binnen, uitgehongerd, uitgedroogd, leek blind. Een zielig hoopje van 4 maanden oud toen. Was hij in de problemen gekomen omdat zijn alvleesklier haperde? Of kwam zijn alvleesklier in de problemen omdat hij verhongerd en uitgedroogd was? Was hij verhongerd omdat hij slecht ziet? Veel vraagtekens.

Het manneke heeft grote stappen gezet maar sommige dingen zijn blijvend: hij ziet best redelijk maar er zijn beperkingen, en hij staat op dieet om z’n alvleesklier te ondersteunen. Hij is niet meer bang, hij is goed aaibaar en ook oppakken laat hij inmiddels toe. Hij speelt/jaagt graag en is toe aan adoptie.

Het allerbeste zou zijn: een huis met echt afgezette tuin zodat hij toch veilig buiten kan zijn. Eventueel een flink dakterras. Het is geen katje voor bij kinderen, en ervaring is gewenst. Como staat in de startblokken!

Voor meer foto’s van Dier van de Week Como, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/como-2100465/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Como wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/dierenambulance-helmond-zoekt-opvanggezinnen/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.