Dier van de Week: Corda

Wekelijks stelt de Dierenambulance Helmond op ons platform een Dier van de Week voor. Een poes of hond die dringend op zoek is naar een nieuw thuis en een liefdevol baasje. Deze week is het de beurt aan de kat Corda, een echte zonne-aanbidster.

Sommigen hebben een hekel aan spinnen, bumperklevers of regen. Corda (3) heeft een hekel aan andere katten. Dan zit je in het asiel niet op je plek. In de grote kattenhal was Corda gestrest en licht ontvlambaar, met al dat gespuis om haar heen. Stel je maar eens voor dat je in een ruimte vol spinnen zit. Brrr!

Ze woont nu tijdelijk in onze (nog lege) kittenkamer. En kijk: het is een heel andere kat geworden. Ze komt op schoot knuffelen, ze speelt en ze eet weer haar Urinary brokken. En ze heeft een nieuwe hobby: zonnebaden! Zodra er een zonnestraaltje te bekennen is, springt Corda op de vensterbank. Pootjes in de lucht en bakken maar. Wat geniet ze ervan. Maar ja, binnenkort zijn er weer kittens en moet Corda weg uit de kittenkamer. Bied jij haar voor die tijd een thuis zonder andere huisdieren of kleine kinderen. Maar wel één met zonnige vensterbanken?

Informatie Dierenambulance
Wil je meer informatie over Corda of andere dieren (van de week), mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971. Kijk op de website van Dierenambulance Helmond voor meer info.

Je bent meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Maak wel eerst even een afspraak. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. En op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Je kunt bellen tijdens de openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op ditzelfde nummer.

Dringend gezocht
Op dit moment zoekt de Dierenambulance dringend gastgezinnen voor zwangere poezen. Bel 0492-513971 voor meer informatie.

[Bron en foto: Dierenambulance Helmond]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *