Dier van de Week Cortezas

‘How’re you doin’?’ De blik van Dier van de Week Cortezas (1) op deze foto lijkt op die van Joey uit de serie Friends bij de aanblik van vrouwelijk schoon. Ook Cortezas is een knappe vrolijkerd, die houdt van eten en gezelligheid. Romantiek was ook aan hem besteed, maar helaas heeft Cortezas aan zijn avontuurtjes (of vechtpartij om een dame) FIV opgelopen, dat ooit zal uitmonden in kattenaids.

Daarmee is een einde gekomen aan Cortezas’ uitstapjes. FIV is namelijk niet besmettelijk voor mensen maar wel voor andere katten. Cortezas mag dus alleen nog in een afgezette tuin naar buiten en dient de enige kat des huizes te blijven, hoewel hij ook een vriend voor een andere FIV-kat kan zijn.

Cortezas is verder kerngezond en met goede zorg kan hij nog lang en happy leven. Dat laatste is Cortezas zeker: hij speelt met alles wat los zit, knuffelt en is altijd in voor een lolletje. Mag hij bij u op de bank komen hangen en uw koelkast inspecteren?

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Cortezas, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/cortezas-2200674/

Indien u meer informatie over Dier van de week Cortezas wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.