Dier van de Week Davina

Elke kat heeft wel iets waar zij dol op is: kattenkruid, zalmmousse, een hengeltje met veertjes of een sappige muis. Dier van de Week Davina (2) blijkt van borstelen te houden. Heerlijk vindt ze dat! Ze rekt en strekt zich zodat alles aan de beurt komt, ondertussen luid spinnend.

Er heeft waarschijnlijk een beschermengeltje op haar oranje schouder gezeten. Davina is waarschijnlijk aangereden maar haar enige schade was een teentje uit de kom. Goed gedaan, beschermengel! Ze moest wel even bijkomen van de schrik en vond mensen maar eng. Maar met de inzet van een borsteltje ontspande ze, begon te praten en liet zich aaien.

Davina deelt haar verblijf met twee andere poezen en dat gaat prima. Ze heeft het hoogste hangmandje geclaimd, kijkt uit over de kattenhal en doet regelmatig een tukje. Een bezoeker mag haar aldaar aaien en soms daalt ze af om mee te spelen.

Lief, zachtaardig en wat onzeker is Davina. Ze zoekt een rustig huishouden met ervaren mensen. Davina wil ook graag weer naar buiten.

Voor meer foto’s kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/davina-2201728/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Sainey wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.