Dier van de Week Delilah

Heb je ooit eerder zulke lange snorharen gezien? Het is dé modeaccessoire voor jonge, zelfverzekerde poezen zoals Dier van de Week Delilah (2). Daarmee tast ze, heel verstandig, een nieuwe omgeving eerst af.

Nu ze single-tienermoeder af is, heeft Delilah weer wat tijd voor zichzelf. Die tijd vult ze graag met sporten. Aangezien het asiel geen buitensportgelegenheid heeft, neemt ze genoegen met hengeltjes, laserlampjes en veren. Buiten geniet haar voorkeur, maar je moet toch in vorm blijven. Dan maar binnen sporten.

Na het sporten is het tijd om haar sociale contacten bij te houden. Ze geeft kopjes en laat zich in ruil daarvoor graag aaien. Het is ook goed loungen op een schoot, ongeacht van wie die schoot is. Maar let op: als zelfverzekerde jongedame kan ze prima haar grenzen aangeven. Ongewenste frivoliteiten worden met een pets afgeweerd. Door deze pittige kant is Delilah niet geschikt voor kleine kinderen en voor andere katten. Als je echter een kat kunt lezen, zul je het prima met Delilah kunnen vinden.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Delilah kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/delilah-2200877/

Indien je meer informatie over Dier van de Week Delilah wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Je bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt jouw gevraagd om eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.