Dier van de Week Delilah

Dier van de Week Delilah (2) is een mooie, vriendelijke poes die twee leuke kittens heeft gehad. Nu de jongen geadopteerd zijn, zoekt ze zelf een thuis.

In het begin moet Delilah aan een nieuwe omgeving wennen. Zittend op een hoge krabpaal houdt ze met een verbaasde blik alles nauwlettend in de gaten. Ze laat zich dan wel prima aaien en oppakken. Soms speelt ze met een hengeltje, maar Delilah is vrij rustig. In een even rustig huishouden komt ze het beste tot haar recht.

Delilah deelt haar verblijf met een andere poes. Daar is ze niet bepaald vriendelijk voor. ‘Why, why, why, Delilah?’, zou Tom Jones vragen. Nou, gewoon, ze wil opperpoes zijn van het verblijf. Het is daarom verstandig om haar het enige huisdier te laten zijn. Dat is veel beter voor Delilah, andere katten en de algehele rust! Heeft u nog een koninkrijkje voor deze alleenheerseres?

Voor meer foto’s van het Dier van de week Delilah, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/delilah-2200877/

Indien u meer informatie over Dier van de week Delilah wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Hoewel het al december is, komen er nog steeds piepkleine kittentjes binnen. Deze zijn te klein om in het asiel te blijven. We kunnen dan ook nog steeds gastgezinnen gebruiken!  Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Wanneer u meer wilt weten hoe u de dieren op andere manieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.