Dier van de Week Doblo

Het is een leuk jongetje, Dier van de Week Doblo (10 maanden). Je herkent hem uit duizenden met z’n markante snoet. En als dat niet voldoende is, dan is er nog zijn bijzondere miauwtje: hij klinkt als een schattig uiltje.

Doblo is speels én een tikkeltje onhandig. Hij maakt regelmatig een verkeerde inschatting waardoor hij uit de bocht vliegt of net de bank mist. Dat mag de pret echter niet drukken.

Hij is twee keer eerder geadopteerd. De laatste keer was hij te onstuimig voor de reeds aanwezige kat en ook de keer daarvoor wilde de aanwezige kat niets van hem weten. Laat Doblo dus maar de enige kat des huizes zijn. Als zijn mens er maar regelmatig is, vindt hij het prima. Doblo houdt namelijk ook ontzettend van knuffelen. Hij ploft neer om geaaid te worden en ’s nachts kruipt hij het liefst erbij in bed. Overdag wil hij graag de tuin in om vliegen te vangen en om te kijken of vogels in zijn ‘uilenmiauwtje’ trappen.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Doblo kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/doblo-2201317/

Indien je meer informatie over Dier van de Week Doblo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

Verder is het kittenseizoen weer begonnen. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *