Dier van de Week Dori

Single tienermoeder Dori heeft gelukkig geen lege-nest-syndroom. Maar wel een andere droom; een zalig nieuw thuis. Maak kennis met Dier van de Week Dori.

Nu Dori (1) haar kitttens heeft uitgezwaaid, is ze, gesteriliseerd en wel, op zoek naar een gezellig thuis. Ze is gevlekt als een koetje, maar dan zacht en donzig. Dori’s specialiteit zijn haar elegante staarthoudingen, met de meest fraaie krullen.

Dori is ongecompliceerd en vriendelijk. Even spelen: gezellig! Knuffelen: prima! Ze deelt sinds vorige week haar verblijf met tienermoedertje Sadie en ook dat gaat wonderwel. Even samen bijkomen van de kraamtijd, weer tijd hebben voor een flinke wasbeurt en lekker met z’n tweetjes roddelen over de andere poezen en katers. Dori is een makkelijk, lief poezenbeestje!

Dier van de Week Dori heeft haar kittens gekregen in een gastgezin. Hierdoor werden zowel moeder als kinderen gesocialiseerd. Haar kinderen konden daarom gemakkelijker terecht bij adoptiegezinnen. Lijkt het u ook wat om een zwangere poes op te vangen en haar kittens vanaf dag 1 te zien opgroeien? Of zorgt u liever voor een nestje alleenstaande kittens? Neem dan eens contact met ons op! We zoeken nog enkele gastgezinnen.

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *