Dier van de Week Enzo

Misschien herkent u hem: dier van de Week Enzo (6) was een paar weken geleden ook Dier van de Week. Omdat Enzo steeds meer moeite heeft met de drukte in het asiel, zoeken we snel een nieuw thuis voor hem.

Enzo is een schitterende, glanzende zwarte kater die dolgraag weer naar buiten wil. Hij is gewend aan een kattenluikje. Enzo is erg gesteld op zijn rust. Kinderen of andere huisdieren zijn daarom geen goed idee. Enzo is geen schootkat maar komt wel kroelen. Wist u trouwens dat men in Engeland gelooft dat zwarte katten geluk brengen?

Momenteel heeft Enzo onderdak gevonden in de kittenkamer. Er zijn daar nu geen andere katten en het is er lekker rustig. Maar ja, binnenkort komen er weer kittens en moet Enzo noodgedwongen weer terug naar zijn vorige stekje, verscholen in een holletje.

Enzo heeft gauw iemand nodig die zich over hem ontfermt en hem de rust en buitenruimte geeft die hij zo mist. Heeft u een plekje voor deze lieve, zachtaardige jongen met z’n puntige oortjes?

Voor meer foto’s van het Dier van de week Enzo, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/enzo-2200308/

Indien u meer informatie over Dier van de week Enzo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.