Dier van de week Enzo

Dier van de week Enzo is zes jaar en is gewend aan een rustig huishouden. Zijn eigenaar kan niet meer voor hem zorgen. Hij kon met een kattenluikje naar buiten. Hij was gewend om halve dagen alleen thuis te zijn. Er waren geen andere huisdieren, geef hem daarom weer het rijk alleen. Kinderen zijn ook geen goed idee, Enzo houdt niet van drukte. Het is geen schootkat maar hij komt wél lekker kroelen.

Hij nam in het asiel zijn intrek in een hoge krabton – mooie uitkijkpost! In zijn holletje is hij prima aaibaar en spint dan ook. Hij is steeds vaker bereid om zijn krabmeubel te verlaten; het aanbieden van een lekkernijtje op de grond is daar natuurlijk een heel goed hulpmiddel bij. Soms is hij ook te verleiden met een laserlichtje – toch wel interessant om daar even achteraan te gaan! En hij komt natuurlijk kroeltjes halen.

Kunt u Enzo de rust en de ruimte buiten geven waar hij zo aan gehecht is? Dan hebt u een prima kat aan deze vriendelijke, fraai glanzende jongen. Jammer dat hij wat moeilijk te fotograferen is…

Voor meer foto’s van het Dier van de week Enzo, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/enzo-2200308/

Indien u meer informatie over Dier van de week Enzo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.