Dier van de week Floeper

Soms hebben we een kat in het asiel waar alle medewerkers dol op zijn. Zo’n kat is Dier van de week Floeper (15). Na het overlijden van zijn baasje moet Floeper op zijn oude dag een nieuw thuis vinden.

Floeper is een zeer lieve kater, die het liefst op schoot ligt. Hij hoeft niet naar buiten en wil vooral een rustig thuis waar hij zijn senior-dingen kan doen: knuffelen, slapen en luiwammesen. Hij zal niet gedijen in drukke omstandigheden.

Floeper kan behoorlijk mopperen op zijn jonge buurkatten, die zijn speeltjes proberen te stelen. ‘Die jeugd van tegenwoordig’, hoor je hem dan bijna denken. Wennen aan andere huisdieren gaat niet meer lukken.

De jaren hebben hun sporen nagelaten op Floepers uiterlijk. Er zitten geen tanden meer in het bekkie, waardoor er wel eens een tongetje naar buiten floept. Zijn linkeroor is gehavend en hij staat op een dieet voor blaasgruis. Kom echter kennismaken en u wordt net zo verliefd op Floeper als wij!

Voor meer foto’s van het Dier van de week Floeper, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/floeper-2200688/

Indien u meer informatie over Dier van de week Floeper wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *