Dier van de Week Fluffy

Dier van de Week Fluffy (6) is een lieve, verlegen lobbes. Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden en gaat daarbij zowat ondersteboven staan. Fluffy is vanaf zijn geboorte binnengehouden. Binnenkatten reageren vaak heviger op een verblijf in het asiel. Alles was anders dan Fluffy gewend was: de mensen, de geuren, de geluiden. Hij vond het maar eng. Gelukkig hielpen aaitjes en lekkere hapjes: langzaam maar zeker kroop Fluffy uit zijn schulp. Hij durfde weer af en toe te spelen en bleek dol te zijn op schone kattenbakken.

Zo’n verlegen jongen gedijt niet in een druk huishouden. Geef hem een thuis dat net zo rustig is als hijzelf en hij komt graag naast u op de bank liggen. Andere huisdieren die hun territorium verdedigen: geen goed idee.

Vakantie viert Fluffy het liefste thuis. Op een kattenpension zit hij niet te wachten, een oppas aan huis die knuffels uitdeelt is voor hem een droomvakantie. Komt u kennismaken?

Voor meer foto’s van het Dier van de week Fluffy, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/fluffy-2200313-2/

Indien u meer informatie over Dier van de week Fluffy wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.