Dier van de week Henda!

Ze zou zo Cleopatra in een film kunnen spelen met haar beeldige ogen. Voeg daarbij lichtroze kussentjes onder de pootjes en een extra donzige vacht en je hebt een koninklijke schoonheid: Dier van de week Henda (leeftijd onbekend).

Aaien mag zolang het Hare Majesteit behaagt. Overtredingen van de wenselijke duur worden afgestraft met een witgehandschoend pootje. Enige ervaring in de omgang met royalty is daarom gewenst.

Haar favoriete troon is de schoot van een mens. Wat Henda betreft, blijft ze daar een hele tijd liggen. Ze laat dan soms ook haar kwetsbare kant zien en kruipt dicht tegen de schooteigenaar aan. Ook pittige poezen willen zich geliefd voelen.

Wat lichaamsbeweging betreft jaagt ze graag (op een hengeltje) en gaat voor een kleine promenade naar buiten. Kattenkruid wordt al rollebollend aanvaard. De koninklijke maaltijden bestaan uit Urinary-brokjes om blaasgruis te voorkomen. Henda deelt haar paleis liever niet met andere huisdieren of kinderen. Tegen één of meerdere lakeien heeft deze koninklijke driekleur geen bezwaar.

Indien je meer informatie over Dier van de week Henda wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *