Toen de hondenhersens uitgedeeld werden, stond Jack helemaal vooraan in de rij. Wat een slimmerik! Hij vindt denkspelletjes dan ook heel leuk, zeker als er een brokje te scoren valt. Maak kennis met ons Dier van de Week Jack (3).

Jack is een kruising Hollandse Herder met een Amerikaanse Akita. Hij is een gemoedelijke jongen, die de rust van een Akita koppelt aan de waaksheid van een herder.

Jack kent zijn commando’s. Waar hij wel wat moeite mee heeft, is rustig naast iemand aan de lijn meelopen. Zeker in het begin van de wandeling, als hij nog fris en fruitig is, of als hij naar andere honden toe wil. Dan wil Jack nog wel flink aan de lijn trekken. Met een Gentle Leader (een soort riempje over zijn snuit) loopt hij rustig.

Al is hij een grizzlybeer wat spierkracht betreft, qua karakter is het meer een teddybeer: dol op knuffelen en aandacht. Gezellige Jack kan alleen thuisblijven, maar niet in een bench. Die verbouwt hij, maar uw interieur laat hij met rust. Liever zo dan andersom!

Wie komt kennismaken met Dier van de Week  Jack!

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *