Dier van de Week: Josette

Het meest opvallende aan Dier van de Week Josette zijn haar grote, kogelronde ogen. Ze kijkt als of ze een spookmuis heeft gezien.

Josette is toen haar kittens uitgevlogen waren van het gastgezin naar het asiel verhuisd. In het begin bekeek ze alles om zich heen met verbaasde ogen. Ze vond het best spannend en ging confrontaties met andere katten in het verblijf uit de weg.

Nu Josette gewend is, blijkt wat een lieve meid het is. Ze kan haast niet wachten om op schoot te springen. Ha, knuffelen! Op schoot kan ze de rust niet echt vinden en blijft maar ronddraaien terwijl ze geaaid wordt. Soms valt ze daarbij bijna pardoes van schoot. Josette wil ook best een keer een pootje uitsteken naar speelgoed, maar liever wordt ze geaaid. Uit enthousiasme geeft ze dan stevige kopjes en soms een liefdesbeetje. Dat is lief bedoeld, maar kleine kinderen zouden ervan kunnen schrikken. Andersom vindt Josette kleine kinderen behoorlijk spannend. Een tuin vindt ze waarschijnlijk geweldig.

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Josette, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/josette-2200956/

Indien u meer informatie over Dier van de week Josette wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Ook nu het herfst is, krijgen we nog steeds veel kittens binnen. We kunnen nog steeds gastgezinnen gebruiken! We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *