Dier van de Week: Keci

Binnenkort, vlak voor Dierendag, viert Keci zijn eerste verjaardag. Het liefst zou hij dit natuurlijk thuis willen doen. Hij heeft ooit een thuis gehad, want Keci was al gechipt en gecastreerd. Maar je raadt het al: zijn chip was niet geregistreerd en zijn baasje dus onvindbaar.

Keci is niettemin opvallend ontspannen en makkelijk in de omgang. Hij is wat dominant naar angstige katten toe, dus dat is wel iets om rekening mee te houden als je al een andere kat hebt. Mensen vindt hij enig.

Keci’s favoriete tijdstip van de dag is etenstijd! De aanblik van een bakje met brokjes of natvoer doet hem geestdriftig op en neer hupsen. Hij mocht ook wel wat aankomen, maar nu hij op gewicht is, blijft het enthousiasme. Spelen doet hij net zo enthousiast. Naar buiten kunnen in zijn nieuwe thuis is gezien zijn energie geen overbodige luxe.

Hang jij op 1 oktober thuis de slingers voor hem op? Verjaarsdagsknuffels en cadeautjes in eetbare vorm worden in dank aanvaard.

[Tekst en foto: Dierenambulance Helmond]

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op de website van Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan vragen wij je om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *