Dier van de Week: King

Wekelijks stelt de Dierenambulance Helmond op ons platform een Dier van de Week voor. Een poes of hond die dringend op zoek is naar een nieuw thuis en een liefdevol baasje. Deze week is een heuse koning op zoek naar een nieuw onderkomen. Maak kennis met King!

Opzij, Willem-Alexander, Charles en Elvis. De enige echte King is hier! En hij is een 10-jarige Jack Russel, die alle eigenschappen van het ras heeft. King is vriendelijk en vrolijk. Hij wil best even knuffelen, maar dan moet hij zijn aandacht weer over de rest van zijn rijk verdelen. Tijdens een flinke wandeling inspecteert hij alles, energiek als hij is. Hij wil wel eens aan de lijn trekken, maar laat zich gemakkelijk corrigeren.

Hoewel King zijn kroonjuwelen heeft afgestaan, klikt het niet altijd met andere reuen. Hij vindt andere honden wel interessant, maar interactie is niet altijd gewenst. Als zijn huisgenoten zonder hem weggaan, zal King zijn ongenoegen uiten door te blaffen. Hij is wel zo slim dat hij hiermee stopt als hij merkt dat er niemand meer is die luistert.

King koestert een innige liefde voor balletjes. Een gezin met 12-plussers als ballengooiers zou hij geweldig vinden. Neemt u vooral contact met ons op (0492-513971) om kennis te maken met deze vrolijke jongen.

Informatie Dierenambulance
Wil je meer informatie over King of andere dieren (van de week), mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971. Kijk op de website van Dierenambulance Helmond voor meer info.

Je bent meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Maak wel eerst even een afspraak. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. En op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Je kunt bellen tijdens de openingstijden op: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op ditzelfde nummer.

Dringend gezocht
Op dit moment zoekt de Dierenambulance dringend gastgezinnen voor zwangere poezen. Bel 0492-513971 voor meer informatie.

[Bron en foto: Dierenambulance Helmond]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *