Dier van de Week Kyra

Dier van de Week Kyra (4) komt van hetzelfde adres als Rakker, het Dier van de Week van twee weken geleden. Ze hoeven niet samen geadopteerd te worden. In het asiel zoeken ze elkaar niet echt op.

Kyra vindt het asiel heel spannend. Ze vindt het veiliger om in een holletje van haar favoriete krabmeubel te blijven. Maar…we hebben haar achilleshiel gevonden. Voor een vissig hapje laat ze haar verlegenheid varen. Dan mag er geaaid worden. Als de geur van tonijn of zalm haar bereikt, komt eerst het kopje tevoorschijn en even later de hele Kyra. Krijgt Rakker een hapje aangeboden, dan butst ze hem zonder gewetensbezwaren opzij om zijn portie op te eten. Te lekker, dat visspul!

Kyra heeft dus een ingang om contact te maken. Het zal nog wel geduld en wat blikjes zalm kosten voordat ze zich helemaal op haar gemak voelt. Kyra kan opschieten met andere katten en grote kinderen. Ze was gewend dat er geregeld iemand thuis was, ook om als portier te fungeren.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Kyra kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/kyra-2300296/

Indien je meer informatie over Dier van de Week Kyra wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

Verder is het kittenseizoen weer begonnen. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *