Dier van de Week Lima

Alsof iemand ‘boe’ riep en ze zich een hoedje geschrokken is; Lima beschikt over grote, kogelronde ogen. Ontmoet ons Dier van de Week Lima (2).

Ze is niet opgegroeid met mensen en vond ons eerst best spannend. We hebben aan haar verlegenheid gewerkt en Lima is nu aaibaar, spint en dabt. We hebben hierbij hulp gekregen van een assistent: Naddi, de jonge kater met wie Lima een verblijf deelt. Hij is een onbevangen, goed gesocialiseerde jongen, die een goed effect op Lima heeft. Door hem ligt ze nu gezellig voorin het verblijf in een krabmeubel en speelt ze met hem. Ze zijn zelfs al waargenomen, terwijl ze uit één voerbakje eten.

Lima is een poes voor een rustig huishouden zonder kinderen, maar met ervaren mensen. Voor Lima is het fijn als er een andere kat is die haar met open armen ontvangt. Als u twee jongvolwassen katten zoekt die het prima met elkaar kunnen vinden, kunt u overwegen om niet alleen Dier van de Week Lima maar ook Naddi samen te adopteren. Ze zouden het absoluut geweldig vinden!

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *