Dier van de Week: Maja

Dier van de Week: Maja (1) heeft een nestje kittens gehad. De kids zijn groot genoeg om zonder mams de wereld in te trekken, dus Maja kan nu weer haar eigen weg gaan.

Maja is lief maar onzeker. Ze zal zich eerst op een beschut plekje terugtrekken om alles eens te bekijken. Na wat wentijd komt ze weer tevoorschijn om kopjes te geven en laat ze zich aaien. Een druk gezin met kinderen is voor haar te veel van het goede. Een rustig, ervaren baasje daarentegen, dat geduld met haar heeft, dáár is ze naar op zoek. Als deze dan ook nog beschikt over een tuin en een laserlampje, staat Maja al klaar om te verhuizen.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Maja, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/maja-2200449/

Indien u meer informatie over Dier van de week Maja wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.