Dier van de week Mazda

Dier van de week Mazda is gereserveerd. Wij zijn heel blij voor haar. En niet getreurd, er zijn nog genoeg andere katten in het asiel. Kijk op https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Dier van de week Mazda is bijna twee jaar. Ze heeft recent twee fraaie kittentjes gekregen en goed opgevoed. Het kroost is groot genoeg om op eigen pootjes te staan. Mams zal ze uitzwaaien en het afscheid zal haar niet echt zwaar vallen, ze is inmiddels gesteriliseerd en is eraan toe om haar eigen leventje weer op te pakken. Ze kijkt er al naar uit om weer naar buiten te mogen! Het is een mooie, lieve, rustige poes met af en toe een speelse bui. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en ze komt ook op schoot als ze eenmaal goed gewend is. Ze heeft zeker tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen en een nieuw huis, ze is in het begin onzeker. Een druk gezin met (jonge) kinderen zal niet geschikt voor haar zijn.

Voor meer foto’s van Dier van de week Mazda, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/mazda-2100378/

Indien u meer informatie over Dier van de week Mazda wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

We zijn dringend op zoek naar opvanggezinnen voor de grote aantallen binnenkomende kittens. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn. Er komen ook zwangere of pas bevallen poezen met kittens binnen. Zoals het dier van de week Mazda. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Kijk ook: https://ditishelmond.nl/dierenambulance-helmond-zoekt-opvanggezinnen/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.