Dier van de Week: Mazuela

De naam Mazuela doet denken aan tapas, temperamentvolle flamencodansers en lange, warme avonden. Poes Mazuela (3) heeft in ieder geval dat temperament, maar stiekem ook een warm hart.

Mazuela is gechipt maar, zoals vaker, was de chip niet geregistreerd. Heel jammer, want zo konden we Mazuela’s eigenaar niet vinden en moest ze twee weken in ons quarantaineverblijf wachten tot haar baasje zich zou melden. Dat gebeurde niet en Mazuela’s humeur daalde tot arctische temperaturen. Ze wilde dat hok uit en was bereid om iedereen die dat verhinderde een pets te verkopen. Caramba!

De grote omslag kwam toen ze verhuisde naar een groter verblijf. Na een korte inspectie slaakte ze een zucht van verlichting en klom op schoot. Met een blik en een zwiep van haar staart geeft ze duidelijk aan wat ze niet wil. Je moet haar wel kunnen lezen. Kinderen zijn voor haar niet geschikt. Ze eet graag samen brokjes en tapas en geeft soms besitos (kusjes). Wie heeft er plek voor deze spicy gatita?

Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Je vindt ons aan de Grasbeemd 17 in Helmond en kunt ons bereiken op 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *