Dier van de Week Meisje

Dier van de Week Meisje (2,5 jaar) is een weelderig gevormde dame met Rubensiaanse rondingen. Met de zomer die er aankomt, is ze nog net niet helemaal bikini-proof: er mogen nog wel wat onsjes af. Ze mag gaan fitnessen richting streefgewicht 4 kilo. Gelukkig is ze met een laserlampje of een hengeltje wel in beweging te krijgen. Ze loert, sluipt, springt en grijpt dat het een lieve lust is. Weer naar buiten kunnen zal ze zeker op prijs stellen.

Hoewel Meisje meestal een lieve meid is, is ze ook een typisch driekleurtje. Ze heeft een pittige kant en weet heel goed wat ze niet wil. Gaat iemand dan toch door met bijvoorbeeld aaien, dan wil ze wel eens een tik uitdelen met een wit gesokt pootje. Meestal is ze echter blij met aandacht en komt ze talloze kopjes geven.

Dit fleurige, kleurige Meisje wil graag een nieuwe start maken. Het grappige witte puntje aan haar staart krijgt u er gratis bij.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Meisje, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/meisje-2200303/

Indien u meer informatie over Dier van de week Meisje wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.