Dier van de Week Mimi

Te midden van het inmiddels op volle toeren draaiende kittenseizoen hebben we voor de verandering ook een bijzonder aardige dame op leeftijd. Maak kennis met Dier van de Week Mimi (11)!

Mimi is dus 11 jaar en had een chip, maar die leidde niet naar haar eigenaar. Ze is in goede conditie, eet goed, is heel toegankelijk en vriendelijk en treedt iedereen onbevangen tegemoet. De dame beschikt over een groot zelfvertrouwen en vertrouwen in de mensheid. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en komt ook op schoot. Een pakket prettige eigenschappen!

Het is wel even wennen als ze gaat praten. Ze heeft een welluidende “alt”-stem en dat is net wat lager dan je zou verwachten. De meeste katten zitten in het koor bij de sopranen. Wie heeft een plekje voor deze aardige pensionada en geeft haar nog een aantal fijne jaren? Het is een lieve, gemakkelijke poes die in een rustig huishouden met tuin prima op haar plek zal zijn. Ze zal u graag gezelschap houden.

Indien je meer informatie over Dier van de Week Mimi wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971

De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer.

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittentjes. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *