Dier van de week Mischa

Dier van de week Mischa is 7 jaar geleden bij ons als kitten geadopteerd. Ze had een leuk leven en kon met behulp van een kattenluikje zelf haar uitstapjes regelen; ze gaat graag naar buiten. Recent verhuisde haar eigenaar  naar een woning waar geen kattenluikje is en waar dat ook niet aangebracht kan worden. Een verhuizing is sowieso al een flinke “aardbeving” voor een gewoontedier als een kat; het ontbreken van een kattenluikje was een dikke teleurstelling erbovenop voor Mischa, ze kon niet aarden. We zoeken nu voor haar een nieuw adres waar ze weer zelf haar inkomend en uitgaand verkeer kan regelen, dus, mensen met een kattenluikje: kom maar op!

Meegekomen informatie van de eigenaar:
Dier van de week Mischa is een sociale lieve poes, wel wat op zichzelf. Ze is geen poes die snel boos wordt of uithaalt naar iemand. Ze accepteert veel. Mischa is een poes die lekker in haar mandje kan liggen slapen, of plezierig speelt met een speeltje of in de nacht naar buiten gaat om op een muisje te jagen. Er waren geen andere huisdieren op haar vorige adres; aangezien ze al zeven jaar de enige poes des huizes is lijkt het ons heel verstandig om dat voort te zetten.

Ze is wel wat onder de indruk van alle veranderingen die ze de afgelopen weken op haar bordje heeft gekregen; probeert u daar maar een beetje doorheen te kijken.

Voor meer foto’s van Dier van de week Mischa, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/mischa-2002046/

Indien u meer informatie over Dier van de week Mischa wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Regina Blok

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *