Dier van de week Misty

Dier van de week Misty is in mei bevallen van een prachtig setje kittens. Haar kroost is allang onder de pannen gebracht, maar Misty zit nog steeds met smart te wachten op een eigen baasje. Het wachten valt haar lang en ze begint behoorlijk “in te kakken”, alsof ze er zelf niet meer in gelooft. Wij nog wel hoor! Maar daar hebben we wel u voor nodig.

Ze is een temperamentvolle jongedame van 2 jaar. Dier van de week Misty kan best fel uit de hoek komen, maar de laatste tijd wordt ze ook heel regelmatig op schoot gesignaleerd, waar ze in alle rust ligt te genieten en zachtjes geaaid wordt. Ook kan ze fantastisch spelen en geweldig goed jagen. Ze moet voldoende naar buiten kunnen. Misty kan helemaal niet overweg met andere katten en honden, ze moet beslist het enige huisdier worden. Ze is geen beginnerspoes, maar ze zou het nou toch wel heel erg waarderen als er iemand speciaal voor háár komt. Ze snakt naar een nieuwe start, heeft schoon genoeg van haar kooi. Gaat u deze poes een nieuw leven bieden?

Dier van de week Misty is ook dol op eten, de brokjes worden enthousiast begroet en in ontvangst genomen. Tegelijk houdt ze ook scherp in de gaten wat er allemaal buiten haar verblijf gebeurt, ze checkt elk geluid en elke happening. Ze wil niks missen en moet natuurlijk wel op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes…

Voor meer foto’s van Dier van de Week Misty, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/misty-2000049/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Misty wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *