Dier van de week Misty

Dier van de week Misty is 2 jaar en is afgezwaaid van een moederschap met vijf stuks grut. In het begin beschermde ze haar kroost fel, maar uiteindelijk besefte ze wel dat er geen gevaar was. Nu haar kroost op eigen pootjes staat heeft ze haar eigen speelse kant hervonden. Ze heeft een goede jachttechniek!

Misty heeft wel een pittig kantje. Ze reageert soms onvoorspelbaar op geaaid worden. Ze kan dan ineens fel worden, dus geen poes voor bij kleine kinderen. Oudere kinderen die de signalen herkennen zal wel gaan. Als je haar daarna even met rust laat, komt ze vervolgens zelf weer vragen om aandacht.

De jongedame heeft respect voor meubilair en omgeving, ze heeft nooit iets kapotgemaakt en gebruikt netjes kattenbak en krabpaal. Ze verdient een nieuwe thuisbasis. Wel bij iemand die haar stemmingswisselingen accepteert en enige ervaring heeft met pittige tantes. Het is overigens mogelijk dat de poes wat milder wordt nu ze geen nestje grut meer te verdedigen heeft.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Misty, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/misty-2000049/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Misty wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Regina Blok

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *