Dier van de Week Muizenvangers

Dit keer is het Dier van de Week Muizenvangers. Hoort u soms geritsel in het stro? Vindt u muizenuitwerpselen in de schuur? Of ziet u zelfs een hele muizenparade over het erf trekken? Wij hebben een oplossing voor u!

In Dierenasiel Helmond hebben wij regelmatig katten die niet geschikt zijn voor plaatsing in gewone huizen met gewone gezinnen. Deze katten zijn erg bang voor mensen, zijn het buitenleven gewend of zijn moeilijker in de omgang, waardoor een reguliere adoptie er voor hen niet in zit. Voor hen zoeken wij speciale ‘buitenplaatsen”, waar ze een droge slaapplaats, voer en water krijgen, maar waar verder geen eisen aan hen gesteld worden. In ruil daarvoor houden deze katten de muizenpopulatie in uw schuren, stallen of erf onder controle.

Ook momenteel hebben wij een aantal katten die zielsgelukkig zouden zijn met een (verzorgd) buitenleven. Als u de muizen en het onderdak levert, leveren wij de kat! Neemt u gerust contact met
ons op (telefoonnummer 0492-513971) en kom kennismaken.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.