Dier van de Week Nelleke

Ze is een slanke den: Dier van de Week Nelleke (1). Dat komt doordat ze een nest kittens heeft grootgebracht en daar val je nu eenmaal van af. Gelukkig is ze een goede eter, die met smaak haar brokjes verorbert en als het kan die van haar kooigenootje erbij.

Nelleke is een lieve poes, die je komt begroeten en zich dan graag laat aaien. Dat ze zelf nog jong is, blijkt als we een hengeltje tevoorschijn halen. Ha, spelen! Ze vindt het waarschijnlijk leuk om een nieuw thuis bij een gezin te krijgen. Ze deelt nu een verblijf met een andere moederpoes. Dat gaat best redelijk, af en toe blaast Nelleke. Als er al een andere kat in het huishouden is, dan is het verstandig om de katten langzaam aan elkaar te laten wennen. Weer lekker naar buiten, dát zal Nelleke fijn vinden.

Heeft u een plekje voor deze gezellige lieverd met het markante stipje op haar kin?

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Nelleke, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/nelleke-2200526/

Indien u meer informatie over Dier van de week Nelleke wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.