Dier van de Week Nizza

Dier van de Week Nizza is ongeveer 1 mei 2022 geboren. Ze kwam nogal verkreukeld bij ons binnen: ze had niesziekte, een gebroken onderkaak en een klapvoetje. Nizza had blijkbaar een ongeluk gehad maar ze moet een beschermengeltje op haar schouder gehad hebben. Het klapvoetje had alleen rust nodig. Antibiotica rekenden af met de niesziekte. Haar gebroken kaak hoefde niet eens geopereerd te worden: met een dieet van mousse en geweekte brokjes is de breuk vanzelf geheeld. Goed werk, beschermengel!

De kleine brokkenpiloot is weer helemaal hersteld en heeft energie voor tien. Nizza stuitert zowat door haar hok en is dol op aandacht. Speelgoed wordt vrolijk in het rond gegooid. Komt u vooral kennismaken met deze kleine spring-in-‘t-veld. Het beschermengeltje krijgt u gratis mee bij adoptie.

Nizza is niet het enige kitten in het asiel nu. Kom eens een kijkje nemen in onze kittenkamer. Kittens in alle kleuren spelen, slapen en sluipen er.

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Nizza, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/nizza-2201033/

Indien u meer informatie over Dier van de week Nizza wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.