Dier van de week Orda

Dier van de week Orda (vijf maanden) werd moederziel alleen gevonden. Ze was smoezelig en mager. Ondertussen heeft ze wat gewicht erbij gegeten en het vuil zelf weggepoetst. Ze heeft grappige kraaloogjes waarmee ze je taxerend kan aankijken.

Dier van de week Orda heeft een stukje socialisering gemist. Ze is wat bang naar mensen toe. Orda wordt eventjes onzeker als je haar wil gaan aaien. Haar oortjes gaan dan plat. Toch vindt ze het aaien fijn en gaat ze steeds harder spinnen. Het ene oortje komt dan langzaam omhoog, het andere volgt later.

Orda is een projectje voor ervaren mensen. Met een lieve, geduldige aanpak zal Orda zich nog flink ontwikkelen. Ze is niet geschikt voor beginners, voor bij kinderen of voor mensen met een fulltime baan. Kunt u Orda’s oortjes omhoog krijgen?

Voor meer foto’s van het Dier van de week Orda, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/orda-2200206/

Indien u meer informatie over Dier van de week Orda wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.