Dier van de Week Osso

Dier van de Week Osso (2) is een robuuste knaap die heel stoer lijkt. Ga je echter zitten, dan ploft hij meteen op schoot neer. Eigenlijk is hij een spinnende knuffelbeer.

Osso kwam binnen met een gebroken achterpoot. Met pinnen en een buitenboord-spalk werd de boel hersteld. Ook werd meneer gecastreerd, want ondanks zijn verwondingen zong Osso met diepe stem liedjes voor de aanwezige poezendames, als een echte Casanova. Misschien is hij, door gierende hormonen, overgestoken op weg naar een schone dame en bij een verkeersongeluk betrokken geraakt? We zullen het nooit weten.

Zijn poot is helemaal genezen en Osso speelt weer actief.  Zijn machtige stem gebruikt hij nu om te vragen om aandacht. Osso kan wat onrustig zijn, te zien aan zijn zwiepende staart, mogelijk door de drukte in het asiel. Kleine kinderen vindt hij waarschijnlijk spannend. Naast een gevoelige aard heeft hij ook gevoelige darmen, waarvoor hij dieetvoer krijgt.

Heeft een u royale schoot en een tuin, komt u dan vooral kennismaken.

Voor meer foto’s en filmpjes van het Dier van de week Osso, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/osso-2200705/

Indien u meer informatie over Dier van de week Osso wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Dierenambulance, tel.nr.: 0492-513971.

Voor informatie hoe u de dieren kunt helpen, kijk op: https://ditishelmond.nl/noodoproep-st-dierenambulance-dierenasiel-helmond-e-o/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.