Dier van de Week Otis

Dier van de Week Otis  is een jonge kerel van een jaar oud. Hij is veelzijdig te noemen: heel speels, tikje onbehouwen, aanhankelijk en lief, en soms gewoonweg zot.

Het werd al snel duidelijk dat Otis niet zo veel geleerd heeft qua commando’s. ‘Zit’ wil hij af en toe nog wel eens doen, maar dat was het dan ook. Het helpt ook niet dat Otis nu volop in de puppypuberteit is. Een lastige combinatie, maar zeker niet onoverkomelijk.

Het is niet duidelijk of Otis met andere honden overweg kan. We vermoeden van wel, maar omdat hij zo sterk en lomp is, hebben we hem nog niet laten spelen met andere (bangere) honden.

Otis heeft een liefdevol thuis nodig met een tuin om zich lekker in uit te leven. Zijn nieuwe baas is liefst veel thuis, heeft geduld om met hem te oefenen en hersenwerkspelen te doen. In ruil krijgt u een trouwe kameraad die u graag vergezelt op lange wandelingen.

Voor meer foto’s van het Dier van de week Otis, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/honden/labrador-retreiver-2200461/

Indien u meer informatie over Dier van de week Otis wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Attentie:

Dierenambulance Helmond is dringend op zoek naar opvanggezinnen voor binnenkomende kittens en zwangere poezen. De eerste zwangere poes is al weer binnen. Het opvangen van moederloze kittens is leuk maar ook intensief. Om de drie uur moeten de kleintjes een fles en gemasseerd worden om te plassen en te poepen. Maar dat geeft veel voldoening. Heeft u minder tijd, maar u wilt wel opvanggezin zijn? U kunt zich ook opgeven voor de opvang van zwangere of pas bevallen poezen met kittens. Deze hebben weinig zorg nodig, een schone kattenbak, voer en schoon water. De poes verzorgt zelf haar baby’s. Alleen opletten of alles goed gaat. Eventueel een kooi, voer, kattenbak en alles wat er verder nodig is, wordt verzorgd door de Dierenambulance

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.