Dier van de week: Robin

Robins (2) kittens hebben een thuis gevonden. Nu heeft deze dame weer tijd voor haar missie: de straten vrijhouden van muis en andere gespuis.

Haar droom is om met Batman op stap te gaan. Robins outfit is alvast geschikt. Ze draagt zwart, nachtzwart; heeft puntige oren en felgele ogen, zoals het geel in het Batmanlogo. Ze oefent volop met het vangen van boeven, vooral in de vorm van beestjes aan hengeltjes, met haar bekje opengesperd van pure lol. Haar hersenen traint ze met voerpuzzels. In een pootomdraai heeft ze die opgelost.

Robin komt iedereen begroeten en geeft kopjes, terwijl ze meteen controleert of je een speeltje hebt meegenomen. Aaitjes worden aanvaard maar ze heeft nog niet de rust om op schoot te komen hangen. Grotere kinderen die met haar spelen, dàt wil ze graag.

Bent u de Batman voor deze Girl Wonder? Ze moet waarschijnlijk nog leren dat vleermuizen geen snacks zijn, maar dan is ze klaar om weg te zoeven in uw Batmobiel.

(Tekst: Dierenambulance Helmond)

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang. Wij zoeken nog gastgezinnen voor zwangere poezen, moederpoezen met kinderen en moederloze kittens. Wil jij als gastgezin zorgen voor een kans op een goede doorstart voor dieren in nood? Mail ons!

Informatie dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Ben je op zoek naar een ander dier, kijk dan op Dierenambulance Helmond.

Je bent meer dan welkom! Om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, word je gevraagd om wel eerst een afspraak te maken. Stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00u tot 16.00u en op zaterdag van 12.00u tot 15.00u.

Je kunt bellen tijdens onze openingstijden met: 0492-513971. De dierenambulance is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op dit nummer.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *