Dier van de Week Sammie

Wat een bescheiden miauwtje komt er uit Dier van de Week Sammie (5). Gezien haar formaat zou je een harder geluid verwachten. Misschien zijn het nog de laatste zwangerschapsgrammetjes die ze kwijt moet raken. Sammie heeft namelijk een nestje van vijf kittens grootgebracht en was een superlieve, beschermende moeder. De kittens zijn al geadopteerd, nu mams nog.

Sammie is vriendelijk maar heeft ook een pittig kantje. Aaien is niet zo favoriet bij haar. Eventjes mag het wel, maar als je haar lichaamstaal niet leest, deelt ze een tik uit. Daarom plaatsen we Sammie niet bij (kleine) kinderen. Ook met haar buurvrouw heeft Sammie af en toe een stevige woordenwisseling. Het is verstandig om haar de enige kat des huizes te laten zijn.

Waar Sammie dol op is, is spelen. Fanatiek draaft ze achter een hengeltje aan. Ook voor een voerpuzzel draait ze haar poot niet om. Een tuin zal ze zeker op prijs stellen, want altijd binnen zitten vindt ze vervelend. Heeft u een plekje voor slimme, spicey Sammie?

Voor meer foto’s kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/sammie-2200714/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Sammie wilt ontvangen, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, wordt u gevraagd om eerst een afspraak te maken.

U kunt bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.